Adressenlijst van Brusselse anderstalige hulpverleners

Omdat we vanuit het hulpverleningsveld veel vragen kregen Nieuwe afbeeldingrond doorverwijzingen naar anderstalige hulpverlening in Brussel, hebben we met het Steunpunt Cultuursensitieve Zorg een lijst samengesteld die een overzicht biedt van deze hulpverleners. De editie 2014 van deze adressenlijst van Brusselse anderstalige hulpverleners vindt u hier. Deze keer hebben we ons specifiek op welzijn en geestelijke gezondheidszorg gericht.

De lijst zal jaarlijks aangepast worden op basis van bemerkingen en aanvullingen van het werkveld. Op die manier hopen we na verloop van tijd over een zo volledig mogelijk overzicht te beschikken.

Indien u als gebruiker van deze lijst aanvullingen of bemerkingen heeft, of u wil op de hoogte gehouden worden van de volgende edities van deze  adressenlijst, stuur dan een mail naar  cultuursensitievezorg@cgg-brussel.be

Wij wijzen er op dat deze lijst geen uitspraak doet over de kwaliteit van de vermelde hulpverleners.

Voor gegevens betreffende organisaties die met etnisch culturele minderheden werken, verwijzen we naar http://www.zorgzoeker.be/ of het Brussels Zakboekje .

Vriendelijke groeten,

Berna  Kalkan & Redouane Ben Driss & Stefaan Plysier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s