Week van de Mantelzorg

Huis voor Gezondheid organiseert samen met asbl Aidants Proches week mantelzorg breed affiche in de week van 5 tot 9 mei 2014 een Brusselse Week van de Mantelzorg. Verspreid over het Brussels Gewest vinden verschillende activiteiten plaats gericht op mantelzorgers.

Bij Aksent vzw  loopt tijdens de Week van de Mantelzorg de tentoonstelling “Migranten in Tijd en Ruimte”  die inzoomt op de aanwezigheid van oudere allochtonen in België. Topics die daarin aan bod komen zijn: de plaats, betekenis van de oudere binnen de familie en de samenleving, de identiteit van de oudere migrant en zijn cultureel weefsel, intergenerationele verhoudingen en relaties, de betekenis van oud wordenboek kaft op vreemde bodem…

De tentoonstelling die vanuit het Steunpunt Cultuursensitieve Zorg komt is een manier om over mantelzorg na te denken en in gesprek te gaan.

 

Nieuwe afbeelding feb 2011

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s