Intervisie Cultuursensitieve Zorg

dinsdag 5 mei 2015

van 13.30 tot 16.30

Locatie: CGG Brussel, Vaartstraat 65, 1000 Brussel

Inschrijven via cultuursensitievezorg@cgg-brussel.be

Steunpunt Cultuursensitieve Zorg organiseert regelmatig intervisie- en supervisiemomenten voor hulpverleners in Brussel en de omgeving rond het cultuursensitieve aspect van de zorg. De intervisies worden aan de welzijnswerkers van zowel de eerstelijn als van de tweedelijn geboden. Tijdens de intervisie is er ruimte om onderling te reflecteren rond enkele praktijkvoorbeelden die door de deelnemers zelf ingebracht worden. Aansluitend hierop kunnen er ook teksten ingebracht worden die de casussen verdiepen. Je mag uiteraard ook gewoon aansluiten, zonder zelf een specifieke casus naar voren te brengen. Hopelijk tot dan!

Nieuwe afbeelding feb 2011

Advertenties

One thought on “Intervisie Cultuursensitieve Zorg”

  1. Hallo, Ik was zeer graag gekomen maar zit al twee weken thuis met een longontsteking.Dus mijn afwezigheid is zeker geen gebrek aan interesse!

    Met vriendelijke groeten, Annemie Verleyen Psychosociale hulpverlener-sociaal assistente

    CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK BRUSSEL vzw ONTHAAL|Antwerpselaan 34|1000 Brussel T.02.502.66.00|F. 02.512.67.38|E.|W.http://www.cawbrussel.be Onthaalpunt op de Grétrystraat 1|1000 Brussel|T.02.227.02.00 Onthaalpunt VUB Campus Etterbeek, Triomflaan 32, 1160 Oudergem (postadres: Pleinlaan 2, 1050 Brussel)|T.02.629.23.45 Onthaalpunt Wegwijzer, Aumalestraat 7, 1070 Anderlecht |T.02.521.29.22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s