Open Forum 5 oktober 2016: “Wat doet vluchten met een kind?”

In samenwerking met het kenniscentrum HIG organiseert de Kinderrechtencoalitie Vlaanderen de Open Forum-dag ‘Wat doet vluchten met een kind? Kinderrechten als basis voor kwaliteitsvolle opvang en integratie’. De organisatoren willen het signaal geven dat de rechten van kinderen het uitgangspunt moeten zijn in beleid, praktijk en berichtgeving in verband met migratie en de opvang van vluchtelingen.

Na getuigenissen van jonge vluchtelingen en een panelgesprek, ligt het zwaartepunt van de voormiddag op de open gespreksgroepen rond verschillende kinderrechtenthema’s. Je kan ook zelf thema’s op de agenda zetten. Het Open Forum vindt plaats op woensdag 5 oktober op de campus HIG, van 9u30 tot 14u.

Meer info op:   http://kinderrechtencoalitie.be/node/1238

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s